Yhdistys

Kaikille Innostavaa Eläinavusteista- ja KUlttuuritoimintaa eli Kieku ry on kesäkuussa 2019 rekisteröity voittoa tavoittelematon yhdistys.

Yhdistyksemme on perustettu tekemään sekä tukemaan uutta kulttuuritoimintaa Kangasalalla ja lähikunnissa.

Tavoitteenamme on rikastuttaa alueen tapahtumakenttää ja luoda hieman juhlantuntua aivan tavallisiin arkipäiviin.

Toiveena meillä on, että kuka tahansa jolla on vaikka vain idea tai haave toteuttaa mikä tahansa tapahtuma, uskaltaisi ottaa meihin yhteyttä ja saada meiltä tukea tapahtuman järjestämisessä. Olipa sitten kyse järjestettävän tapahtuman luvista, pelastussuunnitelmista tai teostomaksuista.

Teemme myös eläinvierailuja erilaisten eläinten, kuten kanojen, koirien ja kissojen kanssa alueen hoitokoteihin sekä erilaisiin tapahtumiin.